Innovasjonskonferansen e-nav.no 2016

Kilde: Kystverket

Aktører innen maritim innovasjon møttes 1.september i Oslo for å få innblikk i nye prosjekter og tjenester for digital informasjonsutveksling innen maritim sektor. I sitt tredje år er Innovasjonskonferansen e-nav.no blitt en etablert møteplass for å diskutere innovative og fremtidsrettete e-navigasjonsløsninger.

I åpningstalen oppfordret samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen industri og innovasjonsmiljøer til å samarbeide med norske myndigheter for å fremme norske e-navigasjonsløsninger internasjonalt.

Fikk siste nytt
I løpet av dagen ble det vist eksempler på leveranser innen norske e-navigasjonsprosjekter og nye prosjektinitiativ. Hele 23 foredragsholdere fra innovasjons- og utviklingsmiljøer, statlig virksomhet og maritim industri bidro til et fullpakket program på konferansen som i år hadde rekorddeltakelse med over 140 påmeldte.

Konferansens hovedformål er å formidle e-navigasjon som plattform for innovasjon, og utforske muligheter det gir for økt sikkerhet, effektivitet, forretningsutvikling og verdiskaping.

Les hele artikkelen på nettsidene til Kystverket >>

Direkte til siden der du kan laste ned presentasjonene >>