20. November
09:00
20. November
10:00
Digitalt Webinar Registration
Next event SOLUTRANS 2023 - AWARDs 1. sluttkonferanse

PAVE Europe – Virtual Panel: Scaling Connected and Automated Heavy-duty Vehicles in Real-life Logistics Operations

Det er med stor begeistring PAVE Europe kunngjør det neste virtuelle PAVE Europe-panelet “Scaling Connected and Automated Heavy-duty Vehicles in Real-life Logistics Operations”.

Oppdag fremtiden for logistikk gjennom automatiserte tunge kjøretøy! EU-prosjekter som AWARD og MODI leder an når det gjelder å forbedre sømløs logistikk-interaksjon mellom kjøretøy og logistikk- prosesser og operasjoner på tvers av landegrenser. Disse initiativene fokuserer på sikkerhet, effektivitet og bærekraft – og former fremtidens transport!

Denne virtuelle panel-diskusjonen er designet for å få innsikt fra bransje-eksperter og pionerer om de virkelige applikasjonene, fordelene og utfordringene ved å skalere automatiserte tunge kjøretøyer innen logistikk.

I panelet finner du:

  • Mads Skovsgaard Rasmussen – Business Development, Innovation and Project Management – DFDS.
  • Joachim Gamper – Head of Contract Logistics / SCM Area Austria North – DB Schenker.
  • Ragnhild Wahl – Director for Research and Innovation – ITS Norway.
  • Benoit Perrin – General Manager – EasyMile.

Vi inviterer deg til å delta og engasjere deg med panelet av eksperter mens de deler sin kunnskap og visjon for den fortsatte utviklingen av automatiserte tunge kjøretøyer i virkelige logistikk-operasjoner. Ikke gå glipp av muligheten til å få verdifull innsikt i denne transformative industrien!

Du finner mer info og påmelding her!

Velkommen!