Nordic+ strategi-workshop: et blikk inn i fremtiden for mobilitet

4 minutter
31. oktober 2023

Det var ikke nødvendigvis noen enkel oppgaven, men med et flott og lidenskapelig team, var det likevel både utfordrende, spennende og inspirerende på samme tid.

Fra venstre øverst: Hege Guttormsen, Alex Gyllenbögel, Samuel Henningsson, Søren Sørensen, Paula Kolk, Nina Egeli, Trond Hovland, Hanna Eriksson-LagerbergMarko Forsblom, Øystein Olsen, Jenny Simonsen, Lili Tiri, Lilja Karlsdóttir, Silje Alice Pedersen, Sanni Remonen.

Nordic+ nettverket, støttet av deres innovasjons- og teknologi-kunnskap, er drivkraften bak bærekraftige og smarte transportløsninger i regionen. Det er ikke bare teamet; det er en kollektiv innsats som også inkluderer medlemmene. Nettverket i Nordic+ er en del av et større tilbud og fordel for våre medlemmer i ITS Norway. Sammen er vi alle forpliktet til å gjøre Nordic+ visjon “The leading region for future-proof mobility” til virkelighet.

Her er Nordic+ samarbeidet avgjørende, ja til og med helt nødvendig, for å nå dette målet. Nordic+ og vi i ITS Norway håper virkelig på din støtte og ditt samarbeid når vi jobber for å bygge en bærekraftig og smart transportsektor. Sammen skal vi drive innovasjon og bærekraftige løsninger – la oss gjøre fremtiden for mobilitet lysere, ett steg om gangen!

Les hele Nordic+ artikkelen om visjonen, misjonen og verdiene i veien videre her!