AUFORA – et norsk automatiseringsforum for hele transport-økosystemet – møte 3

AUFORA er et nøytralt nasjonalt forum hvor automatisering av mobilitet, i alle modier, adresseres helhetlig.

Forumet har som mål å diskutere, lære og forstå forskjellige viktige perspektiver av automatisert transport og mobilitet. Temaer kan inkludere sikkerhet, regulering, data, sosial aksept og teknologi, i et tverrfaglig format med hele transport-økosystemet. Forumet er komplementært til blant annet Statens vegvesen sin prosess.

Det inviteres nå til et tredje møte – og temaet for denne gangen er «Veien videre». En åpen prat og diskusjon blir ledet av ITS Norway. Vi skal bli inspirert av Martin Neubauer, leder av SAAM (Swiss Assosication for Autonomous Mobility) i Sveits, som skal prate om hvordan de har jobbet med automatisert mobilitet og hvordan de har samlet de forskjellige aktørene. Vi får også høre fra Statens vegvesen og Vy, om deres turer til både USA og Kina – og hvilke take-aways har de med seg hjem i bagasjen og hva kan vi lære av det? I tillegg til viktigst av alt – hvordan jobber vi videre med det?

Vi ønsker også å sette opp en styringsgruppe som bidrar til å sette agendaen, være et talerør mot andre likende initiativ, og jobbe politisk for å få synlighet.

Møtet kjøres som hybrid – fysisk i Teknas nye møtesenter, Dronning Maudsgate 15 i Oslo, eller digitalt på Microsoft Teams. Det blir lett servering, husk eventuelle allergier i kommentarfeltet på påmeldingen. Det er begrenset kapasitet med plass til maksimalt 20 personer fysisk og påmeldingsfrist 6. mars – meld deg på i dag!

PS: Dette arrangementet er kun for ITS Norway sine medlemmer.

Du finner programmet og påmeldingen her!

Velkommen skal du være!


Les mer om AUFORA under: