15. november
09:00
15. november
22:00
Clarion Hotel & Congress Gardermoen, Oslo Påmelding
Neste arrangement Kollektivkonferansen 2023

Innovasjonsarena 2023

Årets stevnemøte mellom oppfinnere og byggherrer! Aktører med nye løsninger er garantert oppmerksomhet når Statens vegvesen, Nye Veier og VIA – næringsklyngen for transportinfrastruktur inviterer til Innovasjonsarena 15. november 2023.

Det blir en dag hvor innovasjon og klimasmarte løsninger for veg, bro og tunnel blir satt i system og hvor bedrifter, byggherrer, entreprenører, rådgivende ingeniører og vegforvaltere samles under samme tak. I løpet av denne dagen vil det være parallelle sett med utstillere, presentasjoner for fagpanel, 1:1-møter og presentasjoner fra scenen. Innovative bedrifter får mulighet til å presentere sin idé eller produkt til et fagpanel, sammensatt av byggherrer, erfarne ingeniører og entrepenører, før det blir tilbakemeldinger og spørsmål fra panelet. Det vil også være mulighet for for 1:1-møter med Statens vegvesen, Nye veier og fylkeskommuner.

Det forventes å passere 300 deltakere, ettersom suksessen med 220 deltakere var en stor suksess i fjor, og hvor flere partnere fra fjoråret ønsker å delta også i år. Innovasjonsarena 2023 finner sted på Clarion Hotel & Congress Gardermoen, Oslo, 15. november.

Hvis du ønsker å presentere for et panel eller ønsker 1:1-møter er fristen for påmelding 18. oktober – påmelding og detaljer rundt dette finner du i påmeldingsskjemaet.

Påmeldingsfrist: 30. oktober / når arrangementet er fullt.

Hvis du har noen spørsmål rundt arrangementet, så er det bare å ta kontakt med Benedicte Titlestad på benedicte@viacluster.no.

En strålende anledning til å vise fram gode løsninger, få tilbakemeldinger fra myndigheter og marked og lære noe nytt – meld deg på i dag!