Kollektivkonferansen 2023

Konferansen for alle som er interessert i kollektivtrafikk, mobilitet og bærekraftig bevegelsesfrihet!

Kollektivkonferansen 2023 handler hvordan vi forenkler folks liv med bærekraftig mobilitet for alle og arrangeres av Kollektivtrafikkforeningen. Bærekraftig mobilitet for alle er kollektivtrafikkens samfunnsoppdrag og oppnås gjennom blant annet et radikalt kundefokus, digitalisering og teknologi og mindre ulikhet.

I fjor samlet konferansen over 570 deltakere fra 107 forskjellige mobilitetsaktører fra både inn- og utland, hvor konferansen var utsolgt og med venteliste. Er du nysgjerrig på å vite mer om driverne for bærekraftig mobilitet og hvilke muligheter dette genererer? Meld deg på Kollektivkonferansen 2023 – Norges viktigste møteplass for alle som jobber med eller har interesse for mobilitet generelt og kollektivtrafikk spesielt!

Årets dyktige innleggsholdere finner du her!

Programmet finner du her!

Veldig variert og gjennomgående interessante tema! Mye god innsikt, relevante tema. Likte godt måten konferansen var lagt opp med mange foredrag som var litt kortere. God variasjonen mellom innlegg og paneldebatt/diskusjon. Spennende program. Dere klarer å løfte blikket!

– Anonyme svar fra evalueringsskjema Kollektivkonferansen 2022

Velkommen til Kollektivkonferansen 2023!