ITS-dagen 2024

Velkommen til ITS-dagen 2024 og ITS Norways 20-årsjubileum!

Det er i 2024 hele 20 år siden ITS Norway ble stiftet! Det er 20 år med betydelige endringer innen mobilitet- og transportsektoren, som har påvirket Norges utvikling positivt, både på leverandør- og myndighetssiden.

Vi vil på ITS-dagen ta et lite skråblikk tilbake i tid, samtidig som vi vil fokusere på de neste årene og hvor vi skal satse og utvikle oss for å nå nullutslippstransport og mobilitet, i tillegg til å skape industri.

Hva skal til for at vi skal få en ambisiøs og samhandlende vekst-tankegang, som legger til rette for nok penger til forskning og innovasjon, samt at næringslivet får en forutsigbar og skalerbar industrialisering?

Det vil kreve en tydeligere og mer konkret samarbeidsmodell på tvers av sektorer, myndigheter, forskning og samfunn for å oppnå disse målene. I løpet av ITS-dagen skal vi se spesielt på pådrivere og barrierer for å få til verdiskapning på tvers.

Ruth Astrid Sæter skal lede oss stødig gjennom dagen, i tillegg til å stille de litt «ubehagelige» spørsmålene – hva skal egentlig til nå?

Scandic Holmenkollen
Foto: Scandic Hotels

Vi skal også dele ut ITS-prisen 2023 og avslutter dagen med en storslått festmiddag og underholdning for å markere ITS Norway 20 år! Alt dette finner sted på fantastiske Holmenkollen Park Hotell – et av Oslos mest unike hoteller med særegen historikk og arkitektur.

Påmelding og program finner du her!

Velkommen skal du være!


PS: Du har mulighet til å booke hotellrom til en svært gunstig pris allerede nå! Bookingkode for overnattingsrom er BTEK190324. Det er 30 stk hotellrom tilgjengelig 18.-20. mars 2024 og 50 stk hotellrom tilgjengelig 19.-20. mars 2024 – førstemann til mølla! Frokostbuffet er inkludert. Du må bestille innen 19. januar 2024 og reservasjonen kan endres eller kanselleres frem til 27. februar klokken 18:00. Betaling i forbindelse med opphold, men bestillingen må garanteres med kredittkort. Du vil ikke belastes med mindre bestillingen avbestilles for sent eller ved no show.

Du booker overnatting på hotellets nettside her!

Og du? Hvis du har innspill til programmet for denne dagen, så ønsker vi gjerne å høre fra deg – ta kontakt med Jenny på jenny.simonsen@its-norway.no.


Nyhetsartikler ITS-dagen 2024: