ITS-dagen 2024 – hva, hvorfor, hvor og når?

2 min lesning

ITS-dagen 2024 – hva, hvorfor, hvor og når?

Aktueltsaker

Lesetid 2 min

Neste sak
Hvem er ITS Norway og hva gjør vi? – en introduksjonsfilm

ITS-dagen 2024 – hva, hvorfor, hvor og når?

ITS-dagen er ITS Norway sin årlige konferanse for foreningens medlemmer.
Det er en dag fylt med masse interessante foredrag fra bransjen, faglig inspirasjon fra våre nyeste medlemmer, nettverking og gode kontakter – selvsagt med god mat og drikke i flotte omgivelser. Det er rett og slett en dag med fokus på bransjen og medlemmene!

Dagen hvor vi alle samles, deler erfaringer, høster kunnskap, samkjører oss og bygger samarbeid i veien videre. Slik rigger vi oss til for å skape mer og tydeligere samarbeid rundt visjonen og misjonen for mobilitet og transport. Hvem vet, kanskje møter du noen nye ansikter, stifter nye bekjentskaper og finner din fremtidige samarbeidspartner?

I løpet av dagen skal ITS-prisen deles ut – en prestisjetung pris til en norsk person eller virksomhet som har bidratt betydelig til ITS-feltet – en stor og viktig bemerkelse innenfor feltet vårt. Det er dere som nominerer kandidater, etterfulgt av at ITS Norway sitt styre kårer en årlige vinner (mer informasjon om dette kommer veldig snart).

Foto: Scandic Hotels

ITS-dagen 2024 finner sted på fantastiske Holmenkollen Park Hotell i Oslo 19. mars 2024! Denne gangen blir det et ekstra spesielt arrangement, ettersom ITS Norway fyller hele 20 år – og dagen skal avsluttes med en storslått middag og underholdning for å markere jubileet!

Du kan melde deg på allerede nå og booke hotellovernatting til en gunstig pris – velkommen skal du være!

Les mer og meld deg på her!

Neste artikkel
Hvem er ITS Norway og hva gjør vi? – en introduksjonsfilm