16. september
20. september
Dubai, De Forente Arabiske Emirater Påmelding
Neste arrangement Nordic+ Night goes Dubai

ITS World Congress Dubai 2024

ITS World Congress går av stabelen 16.-20. september 2024 og denne gangen finner det sted i Dubai, De forente arabiske emirater.

Kongressen er det ledende arrangementet innen smart mobilitet og digitalisering av transport. I år avholdes det for 30. gang og fokuset er mobilitet drevet av ITS. Målet er å øke bevisstheten om smarte mobilitetsløsninger blant beslutningstakere, eksperter og allmennheten. Arrangementet byr på dynamiske diskusjoner med ITS-spesialister, på tvers av et høyt nivå, med over 200 tekniske sesjoner, samt et internasjonalt utstillings- og demonstrasjonsområde.

Nordic+™ paviljongen, som i løpet av årene har blitt samlingsplassen for all Nordisk mobilitet og transport, kommer til å være på plass, og med dette også ITS Norway. Nordic+™ og Connekt fra Holland (ITS-organisasjon i Holland) skal samarbeide om paviljongen, og det er flere medlemmer som skal være med – totalt 22 virksomheter til sammen på paviljongen. Fra ITS Norway skal Kystverket, Q-Free, Trafsys, VIA – næringsklyngen for transportinfrastruktur og WTW/OneSettle være med.

Nordic+ Night goes Dubai

Det inviteres også til det legendariske Nordic+ Night – som i år finner sted på den fantastiske 140 ft lange superyachten Stardom. Dette vil bli en herlig kveld med god mat og drikke, nye bekjentskaper og en nydelig havutsikt i Dubais farvann. Er du partner på Nordic+ paviljongen deltar du gratis på Nordic+ Night. Mer informasjon kommer fortløpende – men du kan allerede melde deg på nå (begrensede plasser)!

Les mer om Nordic+ Night og meld deg på her.

Praktisk informasjon:

  • Hvis du har planer om å delta kan det være verdt å merke seg at det er gode priser flybilletter akkurat nå, samt praktisk direktefly fra Oslo til Dubai.
  • ITS Norway og Nordic+ kommer til å bo på hotellet Sheraton Grand Hotel Dubai (cirka 1700 kr per natt), hvis du trenger tips til overnatting – kontakt Jenny Simonsen på jenny.simonsen@its-norway.no for booking-link.
  • Full Congress Delegate Pass 10% rabatt – kontakt Jenny Simonsen på jenny.simonsen@its-norway.no for rabattkode.
  • Visitors Pass gratis frem til 18. august (etter dette koster det 75€) – kontakt Jenny Simonsen på jenny.simonsen@its-norway.no for rabattkode.

ITS Norway tok i 2023 kontakt med Innovasjon Norge for å høre om industri- og prosjektmulighetene og arrangerte et informasjonsmøte om Nordic+™ paviljongen.

Informasjonsmøte om Nordic+ paviljongen fra den 3. oktober 2023 – se opptak under:

Les alt om Nordic+ på ITS World Congress 2024:

Les alt om Innovasjon Norge på ITS World Congress 2024:


Vi håper flere av dere medlemmer blir med og utforsker de samarbeidsmuligheter Nordic+™ og ITS World Congress kan bidra til.

Ønsker du mer informasjon – ta kontakt med Jenny Simonsen på jenny.simonsen@its-norway.no.