16. september
20. september
Dubai, De Forente Arabiske Emirater Påmelding
Neste arrangement MTEC & ICMASS 2024 konferansen

ITS World Congress Dubai 2024

ITS World Congress går av stabelen 16.-20. september 2024 og denne gangen finner det sted i Dubai, De forente arabiske emirater.

Kongressen er det ledende arrangementet innen smart mobilitet og digitalisering av transport. Neste år avholdes det for 30. gang og fokuset er mobilitet drevet av ITS. Målet er å øke bevisstheten om smarte mobilitetsløsninger blant beslutningstakere, eksperter og allmennheten. Arrangementet byr på dynamiske diskusjoner med ITS-spesialister, på tvers av et høyt nivå, med over 200 tekniske sesjoner, samt et internasjonalt utstillings- og demonstrasjonsområde.

Nordic+™ paviljongen, som i løpet av årene har blitt samlingsplassen for all Nordisk mobilitet og transport, kommer til å være på plass, og med dette også ITS Norway. Nordic+™ og Connekt fra Holland (ITS-organisasjon i Holland) skal samarbeide om paviljongen, og det er flere medlemmer som skal være med – totalt 22 virksomheter til sammen på paviljongen. Fra ITS Norway skal Kystverket, Q-Free, Trafsys, VIA – næringsklyngen for transportinfrastruktur og WTW/OneSettle være med. Det sagnomsuste Nordic+ Night er også noe vi ser spesielt frem til – det er i planlegging og mer informasjon kommer veldig snart!

Litt praktisk informasjon:

  • Hvis du har planer om å delta kan det være verdt å merke seg at det er gode priser flybilletter akkurat nå, samt praktisk direktefly fra Oslo.
  • ITS Norway og Nordic+ kommer til å bo på hotellet Sheraton Grand Hotel Dubai (cirka 1700 kr per natt), hvis du trenger tips til overnatting.
  • OBS: Medlemmer av ITS Norway får gratis Visitor Pass frem til juni, etter dette koster det 75 euro, ta kontakt med Jenny på jenny.simonsen@its-norway.no for mer informasjon.

ITS Norway tok i 2023 kontakt med Innovasjon Norge for å høre om industri- og prosjektmulighetene og arrangerte et informasjonsmøte om Nordic+™ paviljongen.

Informasjonsmøte om Nordic+ paviljongen fra den 3. oktober 2023 – se opptak under:

Les alt om Nordic+ på ITS World Congress 2024:

Les alt om Innovasjon Norge på ITS World Congress 2024:


Vi håper flere av dere medlemmer blir med og utforsker de samarbeidsmuligheter Nordic+™ og ITS World Congress kan bidra til.

Ønsker du mer informasjon – ta kontakt med Jenny Simonsen på jenny.simonsen@its-norway.no.