Arrangementer

ITS World Congress Dubai 2024

16 september
20 september
Dubai, De forente arabiske emirater
Neste arrangement
Innovasjonsarena 2023

ITS World Congress Dubai 2024

ITS World Congress går av stabelen 16.-20. september 2024 og denne gangen finner det sted i Dubai, De forente arabiske emirater.

Kongressen er det ledende arrangementet innen smart mobilitet og digitalisering av transport. Neste år avholdes det for 30. gang og fokuset er mobilitet drevet av ITS. Målet er å øke bevisstheten om smarte mobilitetsløsninger blant beslutningstakere, eksperter og allmennheten. Arrangementet byr på dynamiske diskusjoner med ITS-spesialister, på tvers av et høyt nivå, med over 200 tekniske sesjoner, samt et internasjonalt utstillings- og demonstrasjonsområde.

Nordic+™ paviljongen, som i løpet av årene har blitt samlingsplassen for all Nordisk mobilitet og transport, kommer til å være på plass, og med dette også ITS Norway. Connekt fra Holland (ITS-organisasjon i Holland) har også uttrykt et ønske om å delta på Nordic+™ paviljongen, samt flere av våre medlemmer.

ITS Norway har tatt kontakt med Innovasjon Norge for å høre om industri- og prosjektmulighetene og kommer snart til å arrangere et informasjonsmøte om Nordic+™ paviljongen.

Vi håper flere av dere medlemmer blir med og utforsker de samarbeidsmuligheter Nordic+™ og ITS World Congress kan bidra til.

Ønsker du mer informasjon – ta kontakt med Jenny Simonsen på jenny.simonsen@its-norway.no.

Les alt om Nordic+ på ITS World Congress 2024:

Les alt om Innovasjon Norge på ITS World Congress 2024:

Neste arrangement
Innovasjonsarena 2023