17. september
19:00
17. september
23:00
Dubai, De forente arabiske emirater Påmelding
Neste arrangement MTEC & ICMASS 2024 konferansen

Nordic+ Night goes Dubai

Nordic+ skal delta med Nordic+ paviljongen på ITS World Congress Dubai 2024 – og i den forbindelse inviteres det til det legendariske Nordic+ Night!

ITS World Congress går av stabelen 16.-20. september 2024 i Dubai, De forente arabiske emirater. Kongressen er det ledende arrangementet innen smart mobilitet og digitalisering av transport. I år avholdes det for 30. gang og fokuset er mobilitet drevet av ITS. Målet er å øke bevisstheten om smarte mobilitetsløsninger blant beslutningstakere, eksperter og allmennheten. Arrangementet byr på dynamiske diskusjoner med ITS-spesialister, på tvers av et høyt nivå, med over 200 tekniske sesjoner, samt et internasjonalt utstillings- og demonstrasjonsområde.

Les mer om Nordic+ på ITS World Congress Dubai 2024 her.

Nordic+ Night finner i år sted på den fantastiske 140 ft lange superyachten Stardom. Dette vil bli en herlig kveld med god mat og drikke, nye bekjentskaper og en nydelig havutsikt i Dubais farvann.

Agenda:

  • Nordic+ pitcher.
  • Nettverking og middag.

Kleskode: Smart casual, noe som passer for en yacht-tur.
Alle typer fottøy skal fjernes ved ombordstigning på yachten.

Merk: Som et krav fra UAE Coast Guard, MÅ alle gjester om bord ha med seg en original og gyldig form for identifikasjon (pass kun for utenlandske statsborgere, Emirate I.D / Pass for UAE-innbyggere). De som ikke har gyldig legitimasjon, får de ikke gå om bord.

Oppmøtested: Kommer snart.

Pris: Nordic+ Night er gratis for samarbeidspartnere på paviljongen. Kostnaden for alle andre er 1800 NOK (150 €).

Påmeldingsfrist: 3. september 2024 – begrensede plasser!

Du finner påmeldingen her!