22. november
15:00
22. november
17:00
Lyon, Frankrike Påmelding
Neste arrangement NordicWay 3 sine siste webinarer

SOLUTRANS 2023 – AWARDs 1. sluttkonferanse

Revolusjonerende logistikk – fremskritt innen sikker og effektiv førerløs transport!

Automatiserte kjøretøy har vært et konsept i nesten et århundre og lovet å redusere menneskerelaterte ulykker og spare tid. Etter hvert som automatiserte kjøretøy blir mer vanlig, er forståelse for holdninger til dem avgjørende for effektiv politikk- og strategiutvikling. Automatiserte kjøretøy tilbyr økt sikkerhet og effektivitet innen godstransport, noe som gjør logistikken mer konkurransedyktig. Til tross for betydelig fremgang innen autonom lastebilkjøring, er det fortsatt et gap i utbredt bruk.

AWARD-prosjektet har som mål å fylle dette gapet ved å utvikle et sikkert autonomt kjøresystem som er i stand til å håndtere ugunstige værforhold. Denne innovasjonen vil bli integrert i ulike kjøretøytyper for utplassering i områder med lav hastighet – og revolusjonerer logistikken.

Nå har du mulighet til å delta på AWARDs 1. sluttkonferanse, helt GRATIS! Enten du befinner deg innen frakt-administrasjon, logistikk-operasjoner, regulatorisk styring eller utforsker nye forretningsmodeller, er denne konferansen din inngangsport til en verden av banebrytende fremskritt innen autonom transport. Hvis du har registrert deg for det etterlengtede SOLUTRANS 2023, er AWARDs sluttkonferanse et absolutt must å delta på! Påmelding til SOLUTRANS 2023, samt AWARD-konferansen er gratis, men antall plasser er begrenset – sikre deg din plass i dag!

Konferansen finner sted på SOLUTRANS 2023, 22. november klokken 15:00-17:00, i Lyon, Frankrike.

Les mer om konferansen og meld deg på her!