ITS World Congress 2019 i Singapore

2 minutter
9. oktober 2019

Den 21 oktober starter  ITS World Congress i Singapore.  Den 26. ITS kongressen viser frem mangfoldet av løsninger innenfor multimodal mobilitet og de gode eksemplene på transportinnovasjon. Den samler transport-/mobiliteteksperter, industrien, forskere, offentlige transport miljø og beslutningstakere fra hele verden for å presentere, diskutere og utveksle erfaringer om utviklingen innen ITS.

ITS Norway er på den Nordiske paviljongen sammen med mange av våre medlemmer samt ITS Finland, ITS Estonia og ITS Sweden sine medlemmer. Totalt er det nesten 40 nordiske mobilitetorganisasjoner på plass. I tillegg har vi en start-up wall med 9 nordiske spennende start-ups. Fra Norge er ITS Perception representert.

Gjennom start-up programmet fra Nordic Innovation House Singapore (NIH)har selskapene mulighet å hjelp til å møte investorer, pitche og lære av andre start-ups. Dette er noe som ITS Norway og de andre nordiske ITS organisasjonene ønsker at jobbe videre med.

Vi er stolte over å ha med følgende organisasjoner fra Norge på den Nordiske Paviljongen:

Statens vegvesen 
Jernbanedirektoratet
Kystverket
SAMS Norway
Kongsberg Norcontrol 
Bouvet Norge
SINTEF
TØI
ITS Perception

I tillegg er mye annet som skjer under ITS World Congress og den Nordiske Paviljongen.  Program ITS Norway i Singapore
Se bland annet hva vår medlem Siemens tilbyr under ITS World Congress i Singapore. Les mer her >>

Er du på vei til Singapore men har ikke fått med deg hele programmet, ta kontakt med ITS Norway.

Neste år 4-8 oktober skal vi til USA og Los Angeles, der har Nordisk Paviljong allerede booket en premium plass.

ITS og mobilitet ute på ITS sine verdenskongresser handler også om å synliggjøre de norske og nordiske satsinger og løsninger. Vi ligger langt foran, men samtidig må vi lære av det som skjer i andre deler i verden.  ITS World Congress er en viktig mobilitets konferanse der fremtidens mobilitet og industri møter myndigheter og forskning for å jobbe på de beste løsningene. Vi gleder oss!