Neurosys nytt medlem i ITS Norway

2 min lesning

Neurosys nytt medlem i ITS Norway

Aktueltsaker

Lesetid 2 min

Neste sak
Lone er vår nye ansatte i ITS Norway

Neurosys nytt medlem i ITS Norway

Neurosys er et software- og konsulentselskap som har spesialisert seg innen softwareutvikling, AI, ML og IoT. Selskapet har sitt hovedsete i Wroclaw og regionale kontorer i Norge, Sverige, UK og Tyskland, og kunder i over 15 forskjellige land.

Siden oppstart i 2010 har selskapet opparbeidet seg tung erfaring med digitaliseringsprosjekter innenfor industri, transport og FoU. Nerosys tilbyr skreddersydde løsninger for selskaper som krever en ukonvensjonell tilnærming, og bruker de nyeste teknologiene og løsningene, for eksempel datasyn og maskinlæring.

Gjennom etableringen av det norske kontoret er medlemskapet i ITS Norway et naturlig valg sier både Mikkel Selente – Head of Development & Innovation og Bastian Winde Harbo – Head of Sales & Operations. Gitt kompetansen og erfaringen til Nerosys ønsker vi å bidra med å dele den innsikten vi har opparbeidet oss i relevante prosjekter, men også lære av andre ITS Norway og dets medlemmer om hvilke utfordringer som preger transport- og mobilitetssegmentet de neste årene.

Les mer om Neurosys her >>

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med Neurosys og høre mer om de.

Neste artikkel
Lone er vår nye ansatte i ITS Norway