Nordisk Paviljong i Singapore

2 minutter
16. mai 2019

Vi fortsetter med suksessen og har en felles Nordisk Paviljong i forbindelse med  ITS World Congress i Singapore.

Vi er stolte over å reise til Singapore med Statens vegvesen, Jernbanedirektoratet, Kystverket, SINTEF, TØI, Bouvet, Kongsberg Norcontrol, SAMS Norway, Disruptive Engineering og ITS Perception.

ITS World Congress er verdens ledende transportteknologi kongress og holdes fra 21. til 25. oktober 2019. Årets tema er ‘Smart Mobility Empowering Cities’.
10 000+ Deltakere | 300+ utstillere | 20 + tekniske turer og demonstrasjoner

Målet med å være med på den nordiske paviljongen er å vise frem norsk industri og samle sterke norske ITS leverandører, lokale myndigheter, politiske ledere og forskningsinstitusjoner. Målet er også å bygge nettverk mellom norske, nordiske og internasjonale interessenter, samt synliggjøre norsk ITS satsing. Paviljongen er del-finansiert av Nordic Innovation.

Vi har plass til 8-10 offentlige og private medlemmer fra ITS Norway. Fin mulighet å synes på standen og under verdenskongressen.

Bilder på Nordiske Paviljongen i Singapore

Vi har også en veldig interessant og bra pakke for grundere:Les mer her om Startup pakken>>

Hotell
ITS Norway har reservert noen rom i Singapore til våre medlemmer som skal dit. Vi bor på Carlton Hotel Singapore som er nære utstillingsområdet. ITS Norway har sin basecamp her.
Du kan også reservere direkte her

Program kommer for uken i Singapore – Norsk aften er tirsdag den 21. oktober.

Ta kontakt med Jenny i ITS Norway for mer informasjon om opplegget.