Nye medlemmer til ITS Norway

2 minutter
23. september 2020

ITS Norway er en multimodal forening og vi jobber for løsninger som jobber sømløst og på tvers av transport modiene.  Strategien Vi er ekstra glade for å presentere to nye medlemmer til nettverket vårt; Hydrolift Smart City Ferries og Bane NOR.

Hydrolift Smart City Ferries 

«Vi gleder oss til å jobbe aktivt inn i nettverket som ITS Norway representerer. Vi skal bidra til å skape bedre transportløsninger i byer med vann og elver. Smart design og teknologi kombinert med sterkt miljøfokus skal bidra til bedre tjenester og lavere kostnader for vannbasert transport. Det tror vi vil gjøre at flere byer tar i bruk vannveiene som en transportåre fremfor å se på de som kostbare hindre i hverdagen.

Norge har mange sterke selskap og klynger som gjør at vi kan ligge helt i forkant av utviklingen. Tilgang på moderne maritime og teknologiklynger, imøtekommende myndigheter og offensive kollektivselskap styrker vår globale konkurranseevne. Samarbeid gjennom ITS Norway vil ytterligere styrke det, sier administrerende direktør Ketil Solvik-Olsen i Hydrolift.

Ketil Solvik-Olsen, CEO, Halvor Vislie (COO) og Bård Eker Bilde: privat
Bane NOR

Bane NOR har vært en etterlengtet medlem inn i nettverket og vi er veldig glade for å ha de med videre. Bane NOR har ansvaret for den nasjonale jernbaneinfrastrukturen.

Tom Arsenovic
Senior rådgiver

For Bane NOR er det viktig å ta del i ITS Norway sitt nettverk og er et naturlig steg i vår satsing. Medlemskapet er en del av Bane NOR sin innovasjons strategi og viktig i sammenheng av framtidige intelligente transportsystemer