Pangstart Accelerator – Akseleratorprogram for tech-scaleups

2 minutter
20. august 2020

Er du en gründer og på jakt etter kunder og kapital? Da burde du lese dette:

Vår samarbeidspartner Smart Innovation Norway har gleden av å presentere sitt splitter nye akseleratorprogram for tech-scaleups, Pangstart Accelerator.

Pangstart Accelerator er et tre måneder langt akseleratorprogram for tech-scaleups med fokus på vekst. For å sikre vekst i din scaleup hjelper programmet deg med å øke salg og skaffe finansiering.

I programmet jobber du side om side med eksperter innen forretningsutvikling, og blir eksponert for kunder og kapital – slik at du kan leve ut dine gründer-drømmer!

Les mer om programmet og søk om deltakelse her (Søknadsfrist 24. august).

Smart Innovation Norway har 150+ samarbeidspartnere fra etablert næringsliv og kan de gi deg den korteste veien til dine kunder. I tillegg til dette vil du jobbe side om side med opptil 20 investorer som ser etter «the next big thing». Ikke bare vil du bli kjent med investorene, de vil også hjelpe deg med å bli mer attraktiv for finansieringskilder.

Gjennom programmets syv samlinger vil du få den drahjelpen du trenger for å ta din bedrift enda et hakk videre. Smart Innovation Norways team av suksessfulle gründere og forretningsutviklere, som alle også ønsker å se deg lykkes, vil følge deg gjennom hele programmet slik at du kan nå dine gründerdrømmer.