Fokus på ITS Norway sine forum – dette skjer i 2024

3 minutter
9. februar 2024

ITS Norway sine forum AUFORA, Smart Move og Maritim ITS har forskjellige aktører og forskjellige formål – nå er samlingsdatoene for 2024 klare!

Alle datoer og påmeldinger for året er klare, mer informasjon og agenda kommer fortløpende, men du kan melde deg på og sikre deg plass allerede nå – se linkene under.

Vi gleder oss til å møte dere i året som kommer!

AUFORA

AUFORA er et norsk nøytralt automatiseringsforum for hele transport-økosystemet. Her vil automatisering av mobilitet, i alle modier, adresseres helhetlig. Forumet har som mål å diskutere, lære og forstå forskjellige viktige perspektiver av automatisert transport og mobilitet. Temaer kan inkludere sikkerhet, regulering, data, sosial aksept og teknologi, i et tverrfaglig format med hele transport-økosystemet.

AUFORA – et norsk automatiseringsforum for hele transport-økosystemet – møte 3

AUFORA – et norsk automatiseringsforum for hele transport-økosystemet – møte 4

AUFORA – et norsk automatiseringsforum for hele transport-økosystemet – møte 5

AUFORA – et norsk automatiseringsforum for hele transport-økosystemet – møte 6

Smart Move

Smart Move er en ITS- og mobilitetsarena for fylkeskommuner, kommuner og byer. Et samarbeidskonsept utviklet av Troms fylkeskommune, LUP og ITS Norway. Fokus på erfaringsutveksling, stimulere til konkret samhandling, og øke nytteverdien i arbeidet med ITS, mobilitet og transport i egen virksomhet. Her vil det deles erfaringer, både utfordringer og suksesshistorier, prosjekter, caser og aktiviteter. Perfekt for deg som jobber med ITS, mobilitet eller transport i det offentlige.

Smart Move – ITS- og mobilitetsarena for fylkeskommuner, kommuner og byer – årets første møte

Smart Move – ITS- og mobilitetsarena for fylkeskommuner, kommuner og byer – årets andre møte

Smart Move – ITS- og mobilitetsarena for fylkeskommuner, kommuner og byer – årets tredje møte

Smart Move – ITS- og mobilitetsarena for fylkeskommuner, kommuner og byer – årets fjerde møte

Maritim ITS

Maritim ITS er vårt nyeste forum og her skjer det mye spennende! Når vi snakker om maritime intelligente transportsystemer dykker vi inn i et rike hvor effektivitet, sikkerhet og bærekraft møtes for å redefinere måten vi navigerer og samhandler med våre maritime miljøer. Fra intelligente navigasjonssystemer til avanserte kommunikasjonsnettverk, fra fartøystrafikkstyring til smarte havner – teknologien spiller en sentral rolle for å revolusjonere det maritime landskapet.

Datoene er ikke helt fastsatt, men hold øynene åpne – de er rett rundt hjørnet!